Trei spectacole de teatru anulate, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de trei spectacole care urmau să aibă loc în luna mai, pe scena Casei de Cultură din Suceava, au fost anulate, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii instituţiei sucevene.

Potrivit acestora, spectacolul Maitreyi, care era programat a avea loc marţi, 1 mai 2012, şi la care se vânduseră peste 300 de bilete, a fost anulat, urmând a fi reprogramat în stagiunea din toamnă.

“Biletele pot fi returnate la secretariatul Casei de Cultură din Suceava, sau rămân valabile pentru piesa Profesiunea doamnei Warren, programată a avea loc în data de 4 iunie 2012”, se arată în document.

De asemenea, având în vedere numărul mic de solicitări, au fost anulate şi reprezentaţiile din data de 7 mai 2012 – “Confesiuni despre viaţă şi artă, cu Radu Beligan” , dar şi “Azilul Amanţilor”, care trebuia să aibă loc în data de 14 mai 2012.

“Biletele pot fi returnate de luni până vineri între orele 09.00-17.00, cu excepţia zilelor de luni, 30 aprilie 2012, respectiv marţi, 1 mai 2012”, precizează reprezentanţii Casei de Cultură din Suceava, în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de