Barbat de 37 de ani a fost injunghiat de mai multe ori chiar de socrul sau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din localitatea Mălini, judeţul Suceava, a ajuns de la casa socrilor sai direct pe patul de spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori chiar de tata socru.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei Rurale nr.7 Mălini, incidentul a avut loc sâmbătă seară în jurul orelor 19:30 după ce victima, fiind în stare avansată de ebrietate, a mers la socrii săi, care locuiesc în aceeaşi comună, pentru a-şi lua acasă soţia care stătea la părinţii ei.

Nu a apucat să intre în curtea acestora că la poartă bărbatul a fost întâmpinat de socrul său care fără prea multe vorbe „i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul, după care a fugit” după cum ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Plină de sânge, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plagă tăiată scalpat parietal occipital stânga, plagă contuză profundă cervicală stânga, plăgi contuze nepenetrante hemitorace stânga, plagă contuză profundă cu leziune lombară stânga”, bărbatul rămânând internat.

Acum poliţiştii aşteaptă examinarea medico-legală pentru a se stabili dacă viaţa i-a fost pusă în pericol sau nu iar în funcţie de rezultat se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de