Campionatul National de Drift – Toyota Suceava Drift Series, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava va găzdui în perioada 26–27 mai 2012, Campionatul Naţional de Drift – Toyota Suceava Drift Series, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul complexului comercial.

Potrivit acesteia, în data de 26, respectiv 27 mai 2012, Suceava va avea cea mai ridicată temperatură la sol din România. Prognoza este garantată de piloţii care se vor întrece în a treia etapă din 2012 a Campionatului Naţional de Drift – Toyota Suceava Drift Series, ce va avea loc la Shopping City Suceava.

“Peste 20 de piloţi vor lua startul la Suceava într-o cursă incendiară, unde curajul şi măiestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate.

Pentru pasionaţii sporturilor cu motor care ard de nerăbdare să vadă ce-i aşteaptă la Suceava, pot accesa urmatoarele site-uri: www.frdrift.ro, www.gttdrift.ro, www.shoppingcitysuceava.ro.

Nerăbdarea lor va fi răsplătită în 26 şi 27 mai, când vor avea ocazia să trăiască fiorii vitezei şi vor putea încerca adrenalina drift-ului din postura de pasageri ai maşinilor înscrise în competiţie(Taxi Drift)”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de