Elevii si cadrele Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni participa la campania de curatenie „Let’s Do It, Romania!”


Intră acum și în grupul de

Voluntari jandarmi din întreaga ţară vor participa sâmbătă, 12 mai 2012, la acţiunile de ecologizare care se vor desfăşura la nivel naţional în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!”, informează într-un comunicat de presă, cpt. Irina Airinei, purtător de cuvânt în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Potrivit acesteia, jandarmii se vor alătura voluntarilor şi vor participa la curăţirea arealelor naturale din jurul localităţilor. „Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor, aplicarea legislaţiei de mediu şi grija faţă de mediul înconjurător.

“La fel ca în anii precedenţi, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava sprijină buna desfăşurare a acestei activităţi la nivel judeţean. Aproximativ o sută de elevi şi cadre ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni vor participa la strângerea deşeurilor aruncate necorespunzător în Parcul Nada Florilor şi zona Şoldăneşti, iar în zona Poligonului Mihoveni douăzeci de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava vor participa la acţiunea de ecologizare”, se arată în document.

“Prin implicarea în această acţiune, jandarmii dovedesc, încă o dată, că sunt alături de comunitate, nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om”, este de părere Irina Airinei.


Intră acum și în grupul de