Doi suceveni au ajuns la Spitalul Judetean cu fracturi la mana stanga in urma unor batai


Intră acum și în grupul de

Doi locuitori ai judeţului Suceava au ajuns, pe parcursul zilei de jo, la Spitalul Judeţean Suceava, după ce amândoi s-au ales cu fracturi ale oaselor mâinii stângi de pe urma unor agresiuni.

Primul incident, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, a avut loc în localitatea Valea Moldovei după ce, în jurul orei 14:30, un tânăr de 29 de ani din comună, a spart un geam termopan de la un magazin din localitate, iar fiul proprietarei societăţii, de 19 ani, l-a lovit pe tânăr cu un topor peste braţul stâng.

Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Suceava.

Cel de-al doilea incident a avut loc pe raza localităţii Sadova, victima fiind un bătrân în vârstă de 77 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, în aceeaşi zi şi în jurul aceleaşi ore, “bătrânul lucra la un gard, mutând hotarul cu terenul unui vecin, motiv pentru care proprietarul acestuia, un tânăr de 26 ani din localitate, l-ar fi lovit cu o rangă peste braţ”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medico-legale acordate victimelor, urmează a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de