Candidatul UNPR la Primaria Suceava le-a promis comerciantilor din pietele sucevene ca va gasi solutii pentru problemele lor

Candidatul UNPR Suceava la funcţia de primar al municipiului, Adrian Macovei, a început in forţă şi cu dreptul campania electorală petru alegerile locale reuşind în prima zi de campanie să se întâlnească cu câteva sute de suceveni, informează Biroul de presă al UNPR Suceava într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, Adrian Macovei şi echipa sa de consilieri au vizitat Piaţa George Enescu, Piaţa Centrală a Sucevei şi Piaţa din Burdujeni si au discutat cu locuitorii Sucevei despre modul in care acestea ar trebui modernizate astfel încât să ofere cele mai bune condiţii de comerţ atât pentru vânzători cât şi pentru cei care se aprovizionează din aceste puncte.

Adrian Macovei a promis că va duce problemele oamenilor din pieţe în Consiliului Local Suceava şi că alături de colegii săi va încerca să găsească soluţiile optime.

„Piaţa din Burdujeni pare desprinsă din fotografiile cu pieţele din evul mediu. Este inadmisibil ca in 2012 să arate într-un asemenea hal. Va trebui intervenit de urgenţă!”, a explicat Adrian Macovei.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei le-a promis comercianţilor din Piaţa Mică (George Enescu) că printre primele puncte de pe ordinea de zi a viitorului Consiliu Local va figura şi concesionarea terenurilor către comercianţii din zonă, pentru o perioada de câţiva ani, astfel încât aceştia să îşi poată dezvolta afacerile bazându-se pe siguranţa desfacerii.

„Ne dorim ca în urma programelor pe care le propunem sa ajungem ca la Suceava să existe posibilitatea afirmării personale a tuturor locuitorilor. Vrem să muncim, dar să ni se respecte munca şi să scăpam de bătaia de joc care s-a instalat până acum în administraţia locală pentru că Suceava nu este moşia nimănui. Împreună avem forţa să ne decidem viitorul”, a mai declarat Adrian Macovei.

El a promis că, începând de sâmbătă, va bate la uşile sucevenilor pentru a discuta cu aceştia şi a le propune echipa UNPR Suceava care luptă pentru progresul oraşului, se mai arată în comunicatul UNPR Suceava.