Gabriel Serban cere USL si PDL sa nu mai incalce legea la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a avertizat, vineri, USL şi PDL din municipiu, să respecte hotărârea de Consiliu Local pe care şi ei au aprobat-o prin care se interzice montarea de bannere, indiferent de tipul de publicitate, comercială sau electorală, pe strada principală, Calea Bucovinei şi Calea Transilvaniei.

Potrivit Hotărârii CL Câmpulung Moldovenesc, orice tip de bannere, electoral sau comercial, nu pot fi amplasate în zona centrală între Service Dacia şi sediul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

Primarul a declarat, vineri, că deşi a avut discuţii cu reprezentanţii partidelor, care au dat de înţeles că sunt de acord să respecte ceea ce au votat şi reprezentanţii lor în Consiliul Local, în prima zi de campanie, toate aceste înţelegeri se pare că au fost uitate.

Astfel, exact în zona de interdicţie, PDL şi USL au amplasat bannere electorale, contrar legislaţiei locale.

„Ţin să subliniez că regulamentul care stabileşte locurile unde este permis afişajul a fost însuşit de toţi consilierii locali, chiar şi de candidaţi”, a spus Şerban.

El a subliniat că în zona de interdicţie nu se pot acorda autorizaţii pentru astfel de materiale publicitare şi a avertizat partidele care au încălcat normele să intre în legalitate, altfel riscând să fie amendate, iar bannerele demontate.

Totodată, primarul a adăugat că este îngrijorat că cei care solicită votul electoratului nu pun preţ pe lege.


Intră acum și în grupul de