Catalina Vartic: Investitorii sunt aici, nu trebuie cautati cu „ranita in spate” prin alte parti


Intră acum și în grupul de

Candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că prin munca lor, sucevenii au reuşit să adune până la finele lunii martie 2012, în depozitele bancare, impresionanta sumă de 1,8 miliarde de lei. Liderul progresiştilor suceveni, a arătat într-un comunicat de presă că valoarea depozitelor bancare a crescut cu 17,84%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

“În clasamentul naţional al creşterii depozitelor, judeţul Suceava ocupă locul V, ceea ce spune foarte multe despre capacitatea oamenilor de-aici de a munci şi de a economisi. În aceste condiţii este clar că investitorii sunt printre noi şi nu trebuie căutaţi în altă parte. După investitori nu trebuie de alergat cu „raniţa în spate” pe nu ştiu unde, aşa cum îşi doreşte preşedintele PDL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur”, susţine Cătălina Vartic în documentul citat.

Potrivit candidatului UNPR la şefia administraţiei judeţene, pentru crearea de locuri de muncă nu trebuie decât ca sucevenii să vadă că autorităţile au un comportament prietenos cu cei care doresc să-şi pună la treabă economiile şi că vor să îi ajute şi nu să-i descurajeze prin diferite metode.

“Eu şi colegii mei din UNPR vrem să încurajam sucevenii să investească banii obţinuţi prin muncă la ei acasă, adică în judeţul Suceava. Şi vrem ca aceste locuri de muncă să îi aducă acasă, alături de copiii lor, pe părinții plecați la muncă peste hotare”, a mai subliniat Cătălina Vartic în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de