Se deschide magazinul H&M, in Iulius Mall Suceava. Afla aici cand!

Din 14 iunie, fanii H&M din Suceava se vor bucura de moda şi calitate la cel mai bun preţ. Retailerul international de moda îşi continuă extinderea pe piaţa din România şi deschide un nou magazin în centrul comercial Iulius Mall, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii H&M.

Potrivit acestora, deschiderea magazinului va avea loc în data de 14 iunie 2012, de la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un FASHION CARD în valoare de 80 lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

„În magazinul cu o suprafata de 1.677 m2 se vor găsi articole de zi cu zi şi piese moderne pentru femei şi bărbaţi, articole din denim, colecţii pentru copii şi adolescenţi, dar şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

Odata cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Suceava se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie de vară. Pentru femei, aceasta înseamnă topuri şi rochii în culori pastel, piese vestimentare cu imprimeuri şi costume de baie colorate. Pentru bărbaţi, colecţia de vară oferă tricouri uni, pantaloni conici şi şorturi de baie cu imprimeu.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 lei pentru pantaloni scurţi şi costume de baie, 59,90 lei pentru rochii sau 19.90 lei pentru maiouri, 39,90 lei pentru tricourile bărbăteşti şi sorturile de baie şi 89,90 lei pentru pantaloni conici”, se arată în documentul citat.