Descopera Tara Jucariilor la Shopping City Suceava!

Comunicat de presa

“Cei mici sunt invitaţi să descopere lumea magică a poveştilor în Ţara Jucăriilor la Shopping City Suceava pe toata durata lunii august.

Ţara Jucăriilor este un loc de distracţie special dedicat copiilor, un tărâm al poveştilor unde cei mici vor putea admira personaje celebre ca Peter Pan, Pinochio şi Gepeto, păpuşi, soldaţei de plumb, jucării de pluş, baloane uriaşe suspendate, ţara dulciurilor şi multe alte scenete ce întregesc un decor spectaculos unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit.

Atracţia evenimentului este cu siguranţă trenuleţul cu broscuţe care îi va plimba pe cei mici prin Ţara Jucăriilor dar şi panoul foto.Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, vor putea face fotografii memorabile în fiecare zi de luni până vineri între orele 17:00 – 19:00 iar sâmbătă şi duminică de la 13:00 – 17:00.

Îi asteptăm pe piticoţi în perioada 3 – 31 august 2012 la Shopping City Suceava cu surprize care mai de care mai distractive. Ei se vor putea bucura de jocurile copilăriei, fotografii şi face-painting gratuit dar și de concursuri interactive, menite să le atragă atenția și să le dezvolte creativitatea.”

Departament marketing Shopping City Suceava