„Ziua Fotografiei de strada” cauta sa descopere cei mai buni fotografi, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii pasionaţi de fotografie sunt invitaţi să participle la concursul intitulat „Ziua Fotografiei de stradă”, un produs al Asociaţiei “Bucureştiul meu drag”, care urmăreşte să descopere cei mai buni fotografi de stradă din România, implicit din Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentantul Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall Suceava, Cristina Iacob.

Potrivit organizatorilor acestei competiţii, “Ziua Fotografiei de stradă” reprezintă un eveniment care ar trebui să se desfăşoare anual în România, deoarece există din ce în ce mai mulţi fotografi care încearcă această nişă fotografică.

“Ne dorim să descoperim pe cei mai buni fotografi de stradă din Romania şi de aceea te provocăm la această acţiune. Trimite trei fotografii, împreună cu datele tale de contact, respectând tematica impusă de concurs, până în data de 7 septembrie, pe adresa Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall Suceava ([email protected] sau [email protected] ). Fotografiile vor fi trimise către partenerul nostru din Bucureşti.

Dintre ele vor fi selectate cele mai reuşite 20 de fotografii, care vor fi prezentate publicului, în cadrul expoziţiei din data de 28 septembrie 2012, din incinta Librăriei Cărtureşti”, se arată în document.

Premiile oferite câştigătorilor vor fi: Premiul I – Canon 650D, Premiul II – Canon G1X, respectiv Premiul III – Canon S100.

Mai multe detalii pot fi obţinute la numărul de telefon: 0732/003.049


Intră acum și în grupul de