Atestate de puericultura pentru cei mai dibaci tatici, la Libraria Carturesti


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti situată în incinta Iulius Mall Suceava va găzdui miercuri, 3 octombrie 2012, de la ora 19.30, lansarea în premieră a proiectului “Viitori Părinți”, informează într-un comunicat de presă, reprezentantul librăriei sucevene, Cristina Iacob.

Potrivit acesteia, “Viitori Părinţi” cuprinde două DVD-uri și o broșură, dedicate femeilor însărcinate, dar și viitorilor sau proaspeților tătici.

“Veți avea ocazia să stați de vorbă cu viitori părinți, să aflați temerile lor, dar și preocupările din această perioadă. Lansarea va fi deschisă de Călin Iepure, co-autor al acestui proiect, viitor tătic și va fi continuată de dr. Ioana Vârtosu, autoarea acestui proiect. Aceasta va susține un mini curs de puericultură cu demonstrație de schimbare de scutece, urmată evident de un concurs pentru domnii din sală. Cei mai dibaci tătici în ale scutecului vor fi premiaţi cu atestate de puericultură care le vor permite să stea acasă cu bebelușul lor încă 10 zile suplimentare de concediu”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de