Evenimentele „coolturale” se tin lant la BookLand, in Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Iubitorii de cultura din Suceava sunt asteptati pana Duminica, 28 octombrie, in centrul comercial Iulius Mall, la o intalnire cu BookLand – cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania! Pe BookLanderii suceveni ii asteapta un sfarsit de saptamana plin de evenimente si surprize culturale, dedicate atat celor mici cat si celor mari, alaturi de un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, anunta organizatorii evenimentului.

“Oriunde mergem promovam cultura si arta! Astfel, va invitam sa va bucurati zilele urmatoare de programe de divertisment cu totul si cu totul speciale, chiar acolo unde va faceti cumparaturile. Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Iulius Mall din Suceava! Povestea continua. BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”, transmit organizatorii.

Joi, 18 octombrie:

17.30 – Spectacol de dans, cu trupa Boomdance, coordonata de Sergiu Tihon
18.00 – Atelier de pictura si origami cu elevii Palatului Copiilor din Suceava
18.40 – Spectacol de dans si muzica live cu grupul de copii Cheia Sol, coordonat de Oana Puscasu

Vineri, 19 octombrie:

17.30 – Spectacol de dans, cu trupa Boomdance, coordonata de Sergiu Tihon
18.00 – Spectacol de dans si muzica cu elevii Palatului Copiilor din Suceava
18.40 – Spectacol de dans si muzica live cu grupul de copii Cheia Sol

Sambata si duminica, 20 si 21 octombrie:

17.30 – Spectacol de dans si muzica live cu grupul de copii Cheia Sol
18.00 – Spectacol de dans si muzica cu elevii Palatului Copiilor din Suceava

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.


Intră acum și în grupul de