Inca o saptamana „coolturala” incepe in Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

Pana Duminica, 28 octombrie, in centrul comercial Iulius Mall, BookLand ii asteapta pe toti iubitorii de carte si evenimente culturale la o intalnire de neuitat cu artistii locali, in cadrul celui mai prietenos si modern targ de carte! BookLanderii suceveni au la dispozitie un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Expozitia de grafica si caricatura a artistului Mihai Panzaru Pim va fi punctul principal de atractie saptamana aceasta, in cadrul BookLand. Lucrarile sale vor putea fi admirate pana in ultima zi a Caravanei BookLand in Suceava.

Marti, 22 octombrie, de la ora 18.15, scriitorii Viorica Petrovici, Alexandru Ovidiu Vintila, Liviu Popescu, Carmen Veronica Steiciuc si Liviu Dorin Clement vor sustine o sesiune de lectura publica, acompaniati de un intermezzo de chitara clasica al elevilor de la Colegiul Ciprian Porumbescu din Suceava.

Trupa Boomdance revine pe scena BookLand marti si miercuri, de la ora 19.00, pentru a ne incanta cu un spectacol de dans coordonat de profesorul Sergiu Tihon. De asemenea, joi si vineri, de la ora 18.30, copiii de la grupul muzical Cheia Sol, coordonati de Oana Puscasu, ne pregatesc un spectacol cu muzica si dans de exceptie.

Joi, de la ora 18.00, elevii de la Palatul Copiilor Suceava vor participa la un atelier de pictura pe sevalet si origami, iar vineri de la ora 18.00 ii asteptam la un atelier de tapiserie alaturi de Beatrice Choleva, directoarea institutiei.

Sambata, va asteptam incepand cu ora 17.00, cu muzica si dans in compania elevilor de la Palatul Copiilor si din grupul Cheia Sol.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Iulius Mall din Suceava! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.


Intră acum și în grupul de