“Clubul parintilor constienti”, la Libraria Carturesti


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti situată în incinta Iulius Mall Suceava organizează miercuri, ora 18:30, în zilele de 21 noiembrie, 5 şi 19 decembrie, întâlnirea bilunară “Clubul părinţilor conştienţi”, susţinută de profesorul formator Cristina Onofrei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei sucevene.

Potrivit acestora, în luna noiembrie ai şi mai multe motive să citeşti. “În Librăriile Cărtureşti poţi găsi o selecție de titluri Polirom cu reduceri între 50% şi 78%. În plus, te aşteaptă şi o selecție de albume de artă ale editurii Vellant, cu 20% mai atractive.

Vă aşteptăm cu ceai fierbinte şi cu reduceri de 25% doar în perioada 5-11 noiembrie la toate titlurile de psihologie ale Editurii Trei. Reducerile de 25% se regăsesc şi pe librăria online Cărturești.ro la colecţiile de Psihologie Psihoterapie, Psihologie practică, Psihologia pentru toţi şi Biblioteca de psihanaliză”, transmit reprezentanţii Cărtureşti.

În documentul citat, se mai arată că, la aceastea, se adaugă reduceri de 25% la toate tilurile Editurii Egmont, iar la orice cumpărătură de la Editura Publică clienţii vor primi cadou cartea LEVITTDUBNER, SUPERFREAKONOMICS.

Libraria Cărtureşti Suceava vine cu o ofertă specială de preţ în “Noaptea reducerilor” care va avea loc în data de 17 noiembrie 2012.

“Vom oferi reduceri după cum urmează: între orele 18:00-22:00 – 10% la carte, 5% la muzică şi film, iar între orele 22:00 – 02:00 – 20% la carte, 10% la muzică şi film.


Intră acum și în grupul de