Andre Rieu, intr-un concert exceptional, difuzat in singurul cinematograf din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Mini-cinematograful 3D Café din Galleria Mall Suceava va difuza în exclusivitate, prin satelit, un spectacol de excepţie al celebrului Andre Rieu, cunoscut ca “Regele valsului”, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, sâmbătă, 24 noiembrie 2012, de la ora 19.00, Andre Rieu va susţine de la el de acasă, direct din Olanda, concertul “Acasă de Crăciun”, un eveniment cultural recomandat şi susţinut de Kiss FM.

“Este pentru a doua oară când, la Suceava, se preiau aceste minunate spectacole marca Andre Rieu. Alături de alte câteva cinematografe din ţară (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea) şi multe altele din Europa, << 3D Café >> aduce sucevenilor Sărbătoarea Crăciunului prin ochii, mintea şi vioara lui Andre Rieu.

Cu apropierea rapidă a Sărbătorilor de Iarnă, André Rieu vă invită la el acasă, pentru un Concert festiv de Crăciun. Preţul unui bilet este de 45 lei”, precizează gazdele manifestării.

În document se mai arată că acest concert intitulat ”Home for Christmas” (Acasă de Crăciun) este filmat preponderent la reşedinţa artistului, un castel medieval romantic, aflat în oraşul său natal, Maastricht -Olanda. Alături de Johann Strauss Orchestra, de solişti şi membrii corului, André va interpreta 26 de piese clasice de iarnă, în ambientul fermecător al grădinii sale acoperită de nea, cât şi în incinta bisericii Sf. Petru, aflată peste drum de reşedinţa maestrului.

”Acasă de Crăciun” include include interpretări exclusive ale The Royal Choir Society Mastreechter Staar (Societatea Corului Regal “Stelele din Maastricht”), The Sjamaes Children’s Choir (Corul de copii ‘Sjamaes’), cât ale şi micuţei Rosa, o balerină în vârstă de 10 anişori. Celebrarea romantică a Crăciunului va include piese clasice de Crăciun, cât şi balade emoţionante.

André Rieu a făcut următorul comentariu: “Crăciunul nu mă va găsi nicicând departe de familia mea, mai ales acum, când mă pot bucura de feţele strălucitoare ale nepoţilor mei şi de entuziasmul lor, când vor vedea Pomul de Crăciun, cu cadourile aşteptând dedesubt. De-a lungul întregului an călătoresc de jur împrejurul lumii, pentru a aduce muzică şi bucurie fanilor mei, dar de Crăciun sunt mereu acasă“.

“În exclusivitate pentru publicul din cinema-uri, André Rieu va lua parte Live la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, o conversaţie prin satelit cu fanii săi, discuţie ce precede difuzarea concertului «Home for Christmas». Evenimentul aparte va fi găzduit de Charlotte Hawkins şi va oferi fanilor o şansă fără precedent de a interacţiona cu << Regele Valsului >> ”, se menţionează în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de