CORINA, PUYA si trupa VAMA canta in „cea mai dulce noapte” la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava pregăteşte surprize, momente artistice incitante şi promoţii atractive, care îi vor da gata pe insomniacii pasionaţi de shopping, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, Iulius Mall îi invită pe suceveni să petreacă o noapte dulce, în compania unor artişti îndrăgiţi şi să se bucure de reduceri la toate magazinele lor preferate.

Concursuri spectaculoase de dans, premii savuroase, prezentări de modă dulci, petreceri pentru prichindei şi concerte vor condimenta cea de-a III-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”.

În data de 17 noiembrie 2012, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte împreună cu oaspeţii săi, prin shopping la preţuri reduse şi programe de divertisment inedite. Magazinele dau startul celor mai mici preţuri începând cu ora 18.00, iar de la ora 20.00 sesiunile de shopping vor fi însoţite de un adevărat maraton al distracţiei. Pe agenda Iulius Mall, din singura noapte când preţurile sunt mai mici decât ziua, se află un concurs de dans între licee organizat cu sprijinul Clubului Sportiv “BoomDance”, Sweet Fashion Show şi întreceri interactive cu premii pe loc. Cei mai mici pasionaţi de shopping se pot distra, alături de personajele lor preferate, în Lumea Poveştilor, construită în zona KidsLand Club.

„Invitaţi la cumpărături sunt şi cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, alături de care clienţii Iulius Mall vor petrece toată noaptea. Corina va urca pe scenă la ora 21.00, urmată de Puya, al cărui recital începe la ora 23.00, iar o oră mai târziu, trupa Vama va încinge atmosfera”, transmit organizatorii evenimentului.

În document se mai arată că, Iulius Mall va completa momentele de entertainment cu promoţii captivante de până la 70%, împătimiţii de shopping putând să-şi îmbogăţească garderoba cu articole atractive. Sofiaman, The City, Mari K, Maxx Discount şi Ely Alindor au reduceri între 50% şi 70%, în timp ce magazine precum America Skate, Be You, C&A, Bellissima Fashion, Janice, Motivi, Nichi, HV Street, Luxor şi Next Level au tăiat din preţuri cu 20 până la 50 de procente. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc un fashion card în valoare de 30 lei), Kenvelo (cumpărăturile de 300 de lei sunt plătite la jumătate), Terranova (la două produse cumpărate, al treilea este gratis), Steilmann (cumpărăturile de 1.000 de lei au discount de 100 de lei), Onix (al doilea produs se plăteşte la jumătate), dar şi Tobago şi Reverse (paltoanele şi gecile sunt la preţuri de achiziţie). Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Intersport.

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 50% în La Scarpa, 30% la Coly şi 20% în Leonardo, în timp ce Salamander oferă a doua pereche de încălţăminte la jumătate de preţ.

Cosmeticele de la Sephora vor avea reduceri care ajung până la 20%, iar magazinele D&P Perfumum, Flormar, Mystical şi Elgon vor avea discount-uri între 10% şi 15%.

Sucevenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Expresiv Style şi de până la 20% la Pechora, Agora, Atlantis Gold, Millefiori, Sabrini sau Splend’or.

Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 30% fiind disponibile la Delia ’07, Evel Mod, Louise şi DinoLand.

Cumpărăturile la Flanco se fac cu reducerea TVA pe loc, decoraţiunile Deco Center au reduceri de până la 70%, iar librăria Cărtureşti oferă discounturi de până la 20%.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive şi la magazinele Auchan şi Bricostore, dar şi la cele din zona foud court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor.

„Întreaga noapte din 17 noiembrie va fi condimentată cu numeroase concursuri cu premii instant pentru public, iar pentru 5 clienţi Iulius Mall, pasiunea pentru shopping va fi răsplătită, din oră în oră, cu LCD-uri Full HD. Până atunci, Iulius Mall a pregătit un concurs aromat pentru fanii săi de pe Facebook. Toţi prietenii care îşi ornează tortul prin aplicaţia de pe pagina Iulius Mall Suceava din reţeaua socială, până în data de 17 noiembrie, şi care adună cele mai multe voturi, au şansa de a câştiga, zilnic, un tort. La finalul campaniei, desertul cel mai votat va câştiga marele premiu, un Samsung Galaxy SIII.

Cu un program ce garantează cumpărături avantajoase şi distracţie nelimitată, sfatul pentru suceveni este să se odihnească bine ziua, pentru că noaptea Iulius Mall îi invită la petrecerea dulce a reducerilor.


Intră acum și în grupul de