Berti Barbera și Trupa 13 concerteaza la Suceava. Afla aici in ce locatie!


Intră acum și în grupul de

Alexandria Librării, La Fierarie – Talcioc Cultural și blogul Culturesti.ro organizează sâmbătă, 17 noiembrie 2012, un concert live deosebit susținut de Berti Barbera și Trupa 13, informează într-un comunicat de presă, directorul Alexandria Librării, Cezar Căilean.

Potrivit acestuia, evenimentul va începe la ora 22.00 şi va fi găzduit în Talciocul Cultural din Suceava (Bulevardul 1 Mai, în spatele Centrului de Proiectări).

“*Trupa 13* este una dintre cele mai cunoscute cover bands din România având o experiență de peste 9 ani. Cu zeci de piese în repertoriu, cei patru membrii ai formației (Cristi << Americanu >> , Deni, Claudiu << Kani >> și Andrei << Ja >> ) formează o rețetă sigură pentru o seară de muzică live adevărată. De remarcat faptul că trupa a cântat alături de Pink, Jethro Tull, Twin Dragons și mulți alți artiști internaționali.

Berti Barbera este un artist total: solist vocal al grupului Voltaj ’88 în perioada 1994 – 1997, actor, prezentator TV, muzician de studio, participant ca invitat pe albumele și în spectacolele formațiilor Timpuri Noi, Taxi, Cargo, Pro Consul, Talisman, Phoenix etc”, se arată în document.

“Îmi doresc să-mi evaluez calitățile evoluând pe cât mai multe scene din lume. Să calătoresc cât mai mult, să gust din cultura, mâncarea și vinul cât mai multor țări. Exiști ca artist doar dacă te manifești la un nivel global”, este de părere Berti Barbera.


Intră acum și în grupul de