ANTONIA concerteaza la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis.SV_ValentinesComunicat de presă

De Valentine`s Day vrei să-ţi surprinzi perechea cu un cadou preţios?

Te aşteptăm alături de persoana iubită să sărbătoriţi dragostea la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente dedicate îndrăgostiţilor: târg de nunţi, căsătorii de probă, concursuri, prezentare de modă şi un super concert ANTONIA!

Participă la campania Câştigă-ţi dragostea şi poţi câştiga un set de verighete în valoare de 2.500 lei, iar zilnic, bijuterii de aur şi argint sub forma unui voucher de 250 lei oferit de magazinul Splend`or. Pentru a participa la tombolă cumpără de minim 100 lei până în data de 17 februarie 2013 din magazinele din Shopping City Suceava.

Spuneţi-vă DA!” în data de 14 februarie, de ziua îndrăgostiţilor, într-un cadru de poveste alături de Cupidon, care va oficia căsătorii de probă.

Distracţia continuă, duminică, 17 februarie, începând cu ora 17:00, cu o prezentare de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, concursuri cu premii şi un super concert ANTONIA.

Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, prin Târgul de Nunţi Bucovina, ediţia a VI-a, îţi vin în ajutor prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca-n poveşti.

Zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive, de la agenţii-full service, bijuterii, expozanţi din domeniul vestimentar sau al serviciilor de entertainment, saloane de înfrumuseţare şi florării.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 14-17 februarie 2013, la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat zilnic, între orele 09.00 – 21.00.

Anca Ciutac

Marketing Specialist, Shopping City Suceava

 


Intră acum și în grupul de