Zeci de mii de suceveni au ales sa isi sarbatoreasca iubirea la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Un număr mare de suceveni a răspuns invitaţiei Iulius Mall de a celebra dragostea îmbinând sesiunile de shopping cu nenumărate premii şi momente romantice.

De Ziua Îndrăgostiţilor, Iulius Mall a desemnat marele câştigător al campaniei „Dragostea se citeşte pe buze!”. Cel mai norocos client este Viorica Onuţu, din Suceava, în vârstă de 36 de ani, care a fost răsplătită pentru pasiunea sa de a face cumpărături cu un sejur de vis, pentru două persoane, în fascinanta Veneţie. „Nu mă aşteptam să câştig un cadou atât de frumos. Am participat cu un singur talon şi norocul a fost de partea mea. Mă voi bucura de fiecare clipă petrecută la Veneţia”, a declarat doamna Viorica Onuţu.

Valentine's Day 2_IM SV_2013

Tot pe 14 februarie 2013 s-a anunţat şi câştigătorul consursului „Be My Valentine”, care s-a desfăşurat pe pagina de Facebook a Iulius Mall. Cea mai votată felicitare cu mesaj de dragoste aparţine lui Constantin Florentin Mardare şi a fost premiată cu un weekend la munte, la Popasul Domnesc din Voroneţ, pentru el şi perechea sa.

Cuplurile care au dorit să experimenteze căsnicia pentru o zi au avut parte de multă distracţie la Iulius Mall. Maratonul probelor trăsnite a scos la iveală sentimentele tinerilor şi aproximativ 150 de perechi au spus „DA” la „starea civilă”.

Inspirat de cadrul romantic din Iulius Mall, un sucevean a urcat pe scenă pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui. Printre emoţii, după aproape cinci ani de relaţie, cei doi au hotărât să îşi unească destinele, martori fiind cei prezenţi în îndrăgita destinaţie de cumpărături.

Valentine's Day 3_IM SV_2013

Atmosfera a fost completată de hit-urile interpretului Alex Velea. Timp de aproximativ o oră, ritmurile antrenante au îndemnat clienţii Iulius Mall să danseze şi să îşi arate iubirea. Cei care au întârziat să aleagă darul perfect pentru persoana iubită s-au inspirat din prezentările de modă ale noilor colecţii propuse de brandurile din Iulius Mall.

De Valentine’s Day, la Iulius Mall, dragostea s-a citit pe buzele sucevenilor!

Departament PR

 


Intră acum și în grupul de