Balan: „Cred ca cinci mii de delegaţi vor sti ce e bine pentru partid si cu cine sa voteze”


Intră acum și în grupul de

„Trăiesc senzaţia că este o competiţie între fraţi, vine tata care ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă şi îl pune la colţ. Mai mult, cere şi sprijinul familiei pentru primul”, a declarat vineri, secretarul general adjunct al PDL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, făcând referire la afirmaţiile lui Traian Băsescu privind alegerile din partid.

Parlamentarul democrat-liberal este de părere că partidul ar trebui lăsat să-şi aleagă singur drumul, considerând că cei cinci mii de delegaţi vor şti să aleagă corect. „Cred că familia, partidul, trebuie lăsată să-şi aleagă singură drumul, iar obiectivele propuse de cei doi fraţi să fie evaluate corect la Convenţia Naţională. Cred că cinci mii de delegaţi vor şti ce e bine pentru partid şi cu cine să voteze”, a apreciat Bălan.

balan 2-2013

 Şeful statului a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede. Băsescu a mai declarat că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum”. Tot joi seară, preşedintele a afirmat că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă „de a vedea ziua de mâine”, adică legată de vârstă. Băsescu nu a dorit să dea nume, dar a precizat că se referă la un bărbat tânăr.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a criticat conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.


Intră acum și în grupul de