“Targul de Nunti Bucovina” a adus in jur de 70.000 de vizitatori la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Din estimările făcute de reprezentanţii Shopping City Suceava, “Târgul de Nunţi Bucovina” găzduit în incinta complexului comercial în perioada 14 – 17 februarie 2013, a fost vizitat de aproximativ 70.000 de suceveni.

“În jur de 20.000 de persoane au asistat duminică, 17 februarie 2013, la un spectacol impresionant de modă şi << bar show >> , dar şi la un mega concert susţinut de îndrăgita artistă ANTONIA. În aceeaşi seară, s-au dat premii în valoare totală de 4.000”, arată Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul Shopping City Suceava, într-un comunicat de presă.

Targ de nunti Bucovina, Shopping City Suceava

Potrivit acesteia, evenimentul de duminică a debutat cu cei mici care au defilat în ţinute Evel Mod, urmată de colecţiile de rochii de mireasă de la Ellysabeta Dll, HM Mireasa Boutique Mariaje, The City, Casa de modă Ioana Iacob, Atelier Maria Albu, precum şi ţinute pentru viitorii miri de la Pada Murre şi Camiceria Italiana. Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti şi Leonardo. “Nici cei care erau în căutarea unui cadou deosebit pentru persoana iubită nu au fost uitaţi, întrucât, pe perioada întregului eveniment cei mai curajosi dintre spectatori au primit vouchere în valoare de 250 lei fiecare, oferite de Splend`or”, precizează Anca Ciutac.

Targ de nunti Bucovina, Shopping City Suceava

Marele premiu al campaniei “Câştigă-ţi dragostea” , un set de verighete în valoare de 2.500 lei oferit de partenerul principal Splend`or, a fost caştigat de căte Teodor Roman din Suceava. (neconfirmat).

Marele premiu al “Târgului de Nunţi Bucovina”, o “nuntă la cheie” oferită de Simply Mind (pachet complet servicii foto şi video HD şi decoraţiuni sală) a fost câştigat de Marius Biholar din Suceava.

“În plus, în cadrul tombolei organizate pe perioada << Târgului de nunti >> , a fost oferit un buchet de mireasă, din partea CRYSTAL MARIAGE, alături de un set de pahare de miri si o pernuţă pentru verighete, din partea Eventual Suceava. Au mai fost câştigate: două şedinţe foto de cuplu oferite de Adrian Moscaliuc, o cină romantiă la Continental Hotels, două nopţi de cazare la Perla Bucovinei din Voroneţ oferite de Bilco Travel, un pachet de servcii uplight şi efecte speciale din partea reprezentanţei Party Show, două torturi din partea firmei Elsira din Rădăuti şi un inel din aur oferit de Atlantis Gold”, mai informează Anca Ciutac.

 

Targ de nunti Bucovina, Shopping City Suceava

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de