Catalin Botezatu vine la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

SV_Botezatu_07Shopping City Suceava a pregătit cadouri speciale de Mărţişor, show de modă cu Cătălin Botezatu, oferte speciale şi premii de răsfăţ, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii shopping mall-ului.

Potrivit acestora, în prima săptămână de primăvară, Shopping City Suceava omagiază femeile, pe care le invită să participe la tombola specială de Mărţişor. Zilnic, primele 100 de doamne şi domnişoare care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Shopping City Suceava pot câştiga: vouchere în valoare de 100 lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la Salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy Fitness Club şi vouchere de cumpărături la magazinele din Shopping City Suceava. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi şi pot câştiga pentru femeile din viaţa lor, mult doritele premii.

“Pe 1 şi 8 Martie te bucuri de oferte speciale în magazinele din Shopping City Suceava şi conform tradiţiei, vizitatorii vor primi mărţişoare, iar pe 8 martie, vor fi dăruite flori pentru toate doamnele şi domnişoarele.

Duminică, 3 martie, începând cu ora 17:00, eşti invitată de onoare la un spectacol de modă de excepţie: Celebrul Cătălin Botezatu vine să-ţi prezinte ultima sa colecţie într-un show incendiar intitulat AVIATORUL. Este una dintre cele mai de succes colecţii ale sale, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film << Top Gun >> şi prezintă lenjerie intimă şi de costume sport pentru bărbaţi.

Te provocăm la concursuri cu premii speciale pentru ziua femeii: seturi de cosmetice, cine romantice, abonamente de fitness precum şi vouchere de cumpărături”, transmit organizatorii.

Aceştia precizează că, după eveniment, la Alexandria Librării, va urma sesiunea de autografe pentru audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa” în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.

Tot sâmbătă, magazinele din Shopping City Suceava îşi vor etala noile colecţii de primăvară, iar Salonul D`Anais din Shopping City Suceava va asigura coafura şi machiajul modelelor şi, totodată, va prezenta ultimele tendinţe în domeniu.


Intră acum și în grupul de