Concert Florin Chilian si premii de rasfat, cadourile Iulius Mall Suceava, de Ziua Femeii


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava a pregătit pentru bucovineni evenimente care celebrează frumuseţea şi feminitatea. În aşteptarea primăverii, clienţii îndrăgitei destinaţii de cumpărături vor fi răsplătiţi cu premii de alint, vor participa la prezentări de modă, iar marele cadou pentru doamne şi domnişoare va fi concertul îndrăgitului artist Florin Chilian.

afis florin chilianÎn primele zece zile ale lunii martie, Iulius Mall sărbătoreşte femeia prin evenimentele organizate în cadrul campaniei „Prinţesă de ziua ta!”. Pe 8 martie 2013, de la ora 18.00, doamnele şi domnişoarele vor completa periplul prin magazine cu sesiuni de make-up şi hairstyling în cadrul unui show oferit de profesioniştii Carmen Style, dar şi cu un spectacol dansant oferit de micii artişti din cadrul Palatului Copiilor. Sugestii pentru ţinute în tendinţe vor găsi în cadrul Spring Fashion Show, prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor Iulius Mall. Pentru pasionaţii de arte marţiale, Fit For Fun a pregătit demonstraţii de capoeira, sportul fiind o sursă valoroasă pentru frumuseţe.

De Ziua Femeii, cavalerii se vor asigura că fiecare doamnă şi domnişoară va primi o floare de primăvară, oferită de Iulius Mall. Un cadou în plus pentru cliente va fi concertul susţinut de Florin Chilian, care va încânta publicul feminin cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

De pe 1 martie până pe 10 martie, Iulius Mall Suceava îşi va răsfăţa zilnic clienţii cu şedinţe de relaxare la Michelle Center, pachete de înfrumuseţare la Endermo Clinic şi produse cosmetice. Cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor intra în cursa pentru un weekend la SPA, la hotelul de 4 stele „St. Martins Therme & Lodge”, Austria.

Iulius Mall s-a gândit şi la fanii săi de pe pagina de Facebook, pentru care a pregătit o competiţie, în urma căreia pot câştiga un set de bijuterii Swarovski şi o schimbare de look la Michelle Center. Cei care doresc să participe la concursul din perioada 1 – 10 martie trebuie să posteze pe Facebook Iulius Mall Suceava o fotografie cu femeia specială din viaţa lor, cea mai votată fiind premiată cu darurile perfecte pentru 8 martie.

Departament PR


Intră acum și în grupul de