Surprizele de Ziua Femeii au atras zeci de mii de persoane la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

În primele zile de primăvară, Iulius Mall Suceava a răsfăţat femeile cu cele mai frumoase premii şi momente aparte. Zeci de mii de persoane au sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii la Iulius Mall, alături de Florin Chilian.

 De ziua lor, doamnele şi domnişoarele au fost măgulite de cei mai arătoşi cavaleri cu mii de flori de primăvară, dăruite din partea Iulius Mall Suceava. Pentru ele au fost organizate sesiuni inedite de make-up şi hairstyling ale profesioniştilor din cadrul Carmen Style, reuşind astfel să deprindă mici trucuri pentru înfrumuseţare. Sucevencele au fost în centrul atenţiei la Iulius Mall, care le-a dăruit şi momente de dans ale talentaţilor prichindeii de la Palatul Copiilor. Tot pe 8 martie, femeile care pun accent pe sănătatea lor fizică s-au lăsat antrenate de speciliştii clubului Fit For Fun prin demonstraţii de capoeira.

flori 8martie iulius mall

 Cea mai plăcută surpriză pe care Iulius Mall a făcut-o doamnelor şi domnişoarelor a fost concertul Florin Chilian. Evenimentul a atras un număr mare de spectatori, care au răspuns afirmativ invitaţiei la distracţie lansată de Iulius Mall. Publicul feminin a fredonat timp de aproximativ o oră cele mai frumoase melodii de dragoste din repertoriul îndrăgitului artist. Pasionatele de cumpărături au mai avut încă un motiv de bucurie, pe podiumul de la parter fiind prezentate colecţiile noi ale brandurilor din cadrul Iulius Mall. Spring Fashion Show s-a dovedit un moment apreciat şi de către domni, care s-au putut inspira pentru propriile ţinute şi au găsit sugestii de cadouri perfecte pentru persoanele dragi din viaţa lor.

 florin chilian 8 martie iulius mall

În perioada  1 – 10 martie, în cadrul campaniei „Prinţesă de ziua ta!”, Iulius Mall şi-a răsplătit clienţii cu premii de alint. Zilnic, primele 100 de persoane care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei au primit cadouri instant. Marele câştigător este Cristinel Coşarcă, un agent de vânzări de 35 de ani, din Botoşani. Acesta se va bucura de un weekend la SPA, la hotelul de 4 stele „St. Martins Therme & Lodge”.

Iulius Mall a desemnat şi câştigătorul concursului de pe pagina de Facebook, în persoana lui Remus Luca. Prin tragere la sorţi, fotografia acestuia cu femeia specială din viaţa lui a fost premiată cu un set de bijuterii Swarovski şi o schimbare de look la Michelle Center.

Departament PR 


Intră acum și în grupul de