De beat ce era s-a oprit direct in gardul fostului Cinematograf „Modern”


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 36 de ani aflat sub influenţa consumului de alcool s-a oprit cu maşina direct în gardul de protecţie al şantierului de la fostul Cinematograf „Modern”, din municipiul reşedinţă de judeţ

Din datele obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. În jurul orelor 22:30, bărbatul  s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, după ce înainte a golit mai multe pahare cu alcool.

cinematograf modern

Pe când se deplasa pe strada Mihai Eminescu, de beat ce era, omul a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat pe contrasens, iar apoi s-a oprit direct în gardul de protecţie construit din lemn, al şantierului deschis la fostul cinematograf.

„În urma coliziunii, a rezultat distrugerea parţială a gardului precum şi avarii la autoturism. Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, nu a suferit leziuni iar când acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-au comunicat sursele citate, adăugând că în cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de