Spectacolul “Tara orbilor” revine pe scena USV


Intră acum și în grupul de

Tara orbilorDupă reprezentaţii de succes pe scena Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava si pe cea a Casei de Cultură din Rădăuţi, trupa de teatru FABULINUS revine în faţa publicului sucevean cu spectacolul “Ţara Orbilor”, o adaptare a piesei de teatru „Ţara lui Gufi” a celebrului dramaturg Matei Vişniec.

Potrivit prof. univ. dr. Ştefan Purici, prorector pentru imaginea universităţii, spectacolul va avea loc joi, 14 martie, de la ora 18.00, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt”.

„Țara Orbilor” este o comedie spumoasă, cu muzică și dansuri, un eseu despre cine suntem noi, românii mileniului 3. “Piesa de teatru este o metaforă a unui colț de rai în care oamenii privesc – dar nu văd, ascultă – dar nu aud, pipăie – dar nu simt! <<Țara Orbilor>> e țara în care regele Gufi a hotărât că <<ochii sunt pentru lacrimi, nu pentru văzut>>. Cât de greu e să deschizi ochii ? Vino la <<Țara orbilor>> și deschide ochii!”, transmit gazdele evenimentului.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adrian Crăciunescul, Andreea Siran, Alexandru Stan, Ştefan Manolache, Tania Dombrov, Anna Moldovan, Maria Şutu, Alexandru Pahomi, Alexandru Huţanu, Iuliana Girigan, Mihai Cerneanu, Flavius Derscariu.

Regia, scenografia şi coloana sonoră îi aparţin lui Ion SAPDARU.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0749/309.691 sau 0749/451.589.


Intră acum și în grupul de