Weekend dedicat prichindeilor, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

LEGO CHIMA_IM SV_2013Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava a pregătit copiilor un sfârşit de săptămână plin cu evenimente unice. Teatru de păpuşi, ateliere de creaţie, seri dansante şi un univers magic creat din piese Lego sunt propunerile Iulius Mall pentru distracţia năzdrăvanilor.

Vineri, 15 martie 2013, este ultima zi din această săptămână în care cei mici se pot bucura de lecţiile gratuite de dans oferite de profesionişti. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala Boomdance, prichindeii se pot lăsa vrăjiţi de ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 12.00, la KidsLand se organizează ateliere interactive de creaţie. Talentul piticilor va fi dezvoltat sub îndrumarea specialiştilor, însă nu va fi omisă nici buna dispoziţie creată prin cântec şi dans.

Duminică, de la ora 12.00, la Kidsland, Iulius Mall aduce în atenţia copiilor cele mai îndrăgite persoanje din poveşti. Pichindeii vor fi publicul spectacolului oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Afis Flori pentru flori_IM SV_2013Un eveniment atractiv pentru ştrengari se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 16 şi 17 martie, de la ora 12.00, la parterul Iulius Mall Suceava. În zona magazinelor pentru cei mici se va contura universul fantastic al jocurilor Lego Chima. Ştrengarii vor participa la competiţii interactive şi vor putea ridica fortificaţii  prin îmbinarea pieselor.

Şi iubitorii de artă şi frumos vor avea motive de bucurie în această perioadă la Iulius Mall. Până pe 31 martie, îndrăgita destinaţie de cumpărături va găzdui expoziţia de pictură şi grafică „Flori pentru Flori”. Rodica Alexandru şi Aura Pan prezintă 26 de lucrări ce au ca subiect principal florile, opere dedicate femeilor.

Departament PR


Intră acum și în grupul de