Proiectie de film si dezbatere despre copyright, la Talcioc Cultural

tpb-film-afisInteracţionez.ro, în parteneriat cu La Fierărie – Talcioc Cultural, prezintă vineri, 22 martie, de la ora 16.30, proiecţia unuia dintre puţinele documentare care au ca temă copyright-ul – The Pirate Bay – Away from Keyboard (TPB-AFK), informează într-un comunicat de presă, Alexandru Bohariuc, coordonator proiect.

Potrivit acestuia, TPB-AFK prezintă povestea fondatorilor celebrului tracker de torrente care au ajuns în tribunale, lupta dintre ei şi marile companii Hollywood, MGM sau Warner Bros. TPB-AFK este un film documentar axat în mare parte pe procese, declaraţii şi câteva părţi din viaţa fondatorilor The Pirate Bay.

Documentarul este realizat de Simon Klose, Martin Persson, Signe Byrge Sørenssen şi Anne Köhncke, în parteneriat cu casele de producții Nonami şi VHX. Toate informaţiile despre documentar se găsesc la tpbafk.tv

„Proiecția va fi urmată de o dezbatere despre copyright şi despre cum este interpretat conceptul de marile corporaţii şi cei care vor să << elibereze >> internetul.

Dezbaterea nu se vrea a fi una formală, fiind aşteptat orice iubitor de internet şi pentru că, inevitabil, acesta interacționează cu conceptele de copyright, piraterie”, mai precizează Alexandru Bohariuc.

 

loading...