Lansare de carte si microrecital Trupa 9, la Libraria Carturesti


Intră acum și în grupul de

Lansare carte_Libraria Carturesti_IM SV_2013Comunicat de presă

Iulius Mall a pregătit o agendă bogată de evenimente pentru această săptămână. Concert Marcian Petrescu şi Trenul de noapte, expoziţie de pictură, lansare de carte, târg handmade şi numeroase activităţi pentru prichindei sunt propunerile Iulius Mall pentru petrecerea timpului liber.

Vineri, 22 martie 2013, de la ora 22.00, Bowling Club Strikers din Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe cei ce preferă muzica de calitate la un concert Marcian Petrescu şi trupa Trenul de noapte.  Publicul se va putea bucura de ritmurile aparte ale genului muzical harmonica blues.

Tot pe 22 martie, de la ora 19.00, librăria Cărtureşti din Iulius Mall va găzdui lansarea volumului de poezie şi proză „Relatări din coşul pieptului”, al autoarei Carmen Sveduneac. Pasionaţii de literatură vor participa la o discuţie despre trăirile aşternute în paginile acestei cărţi şi vor primi autografe.

În perioada 22 – 24 martie, la parterul Iulius Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Artiştii suceveni vor expune bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente meticuloase, iar clienţii Iulius Mall îşi vor completa colecţiile personale cu ineditele obiecte lucrate manual.

Prichindeii amatori de dans sunt invitaţi în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri la lecţiile ritmate organizate gratuit la Iulius Mall. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii se vor lăsa antrenaţi pe muzică de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 12.00, creativitatea năzdrăvanilor va fi dezvoltată prin atelierele de creaţie organizate la Kidsland, iar duminică, de la ora 12.00, ştrengarii vor fi spectatorii piesei prezentată de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Până pe 31 martie, iubitorii de artă şi frumos vor putea vizita expoziţia de pictură şi grafică „Flori pentru Flori” prezentată la Iulius Mall. Rodica Alexandru şi Aura Pan prezintă 26 de lucrări ce au ca subiect principal florile, opere dedicate femeilor.

Departament PR

 


Intră acum și în grupul de