Spectacol, expozitie caritabila si concursuri cu premii de Paste, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Spectacolul_şi_expoziţia_„Un_strop_de_lumină_pen tru_un_suflet_de_copil”Iulius Mall Suceava îi invită pe bucovineni să petreacă un sfârşit de săptămână cu evenimente aparte şi cumpărături avantajoase. Îndrăgita destinaţie de shopping şi distracţie a pregătit surprize speciale care să completeze vizitele în magazinele brandurilor din Iulius Mall: spectacol şi expoziţie caritabilă, teatru de păpuşi, ateliere de creaţie şi concursuri cu premii de Paşte.

Vineri, 19 aprilie 2013, este seara dedicată dansurilor pentru prichindei la Iulius Mall. De la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi să participe la lecţiile gratuite de dans oferite de profesioniştii Boomdance. Năzdrăvanii vor fi iniţiaţi în paşi de dans pe ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Motivele de bucurie pentru copii continuă sâmbătă, de la ora 12.00, cu atelierele de creaţie organizate la KidsLand. Năzdrăvanii îşi vor dezvolta abilităţile practice prin crearea unor mici opere de artă, distrându-se alături de alţi copii.

Iti umplem cosul de Paste_IM SV_2013Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, Iulius Mall îi invită pe cei mici la spectacolul Teatrului de Păpuşi „Puppet”. Prichindeii se vor întâlni cu personaje îndrăgite, care vor prinde viaţă cu ajutorul artiştilor din cadrul Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Tot duminică, de la ora 17.00, bucovinenilor le va fi oferit spectacolul şi expoziţia „Un strop de lumină pentru un suflet de copil”. Evenimentul caritabil este organizat de Asociaţia Multicare şi o are ca invitată specială pe cântăreaţa de muzică populară Loredana Mândrişteanu. În cadrul acţiunii se vor organiza spectacole de muzică populară, şezătoare, demonstraţii de încondeiat ouă şi o expoziţie de articole handmade. Clienţii Iulius Mall vor fi încântaţi cu un program artistic special şi vor putea cumpăra trăistuţe, felicitări, icoane pe sticlă şi alte obiecte lucrate cu măiestrie de artiştii locali.

În perioada 19 aprilie – 3 mai 2013, Iulius Mall propune fanilor de pe pagina de Facebook să câştige premii gustoase la concursul „Prinde Iepuraşul”. Zilnic, cel mai iscusit „vânător” care va obţine punctajul maxim în cadrul aplicaţiei online va fi răsplătit cu un coş cu produse tradiţionale de Paşte. Marele premiu se va acorda pe 3 mai,  prin tragere la sorţi, atunci când unul dintre jucătorii concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava va fi recompensat cu un robot de bucătărie Philips.

Până pe 4 mai, „Iulius Mall îţi umple coşul de Paşte”! Zilnic, prin tragere la sorţi, un miel şi o tigaie Dry Cooker vor ajunge în bucătăriile celor care şi-au făcut cumpărăturile la Iulius Mall. Pentru cel mai norocos client, periplul prin magazine va continua cu o excursie pentru suflet, la Ierusalim. La tombola primăverii participă toţi clienţii care au făcut cumpărături de peste 100 de lei şi au completat taloanele aferente de la Centrul Info Iulius Mall. Zilnic, primii 150 de clienţi care depăşesc acest cuantum primesc cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi vouchere de cumpărături.

Departament PR

 


Intră acum și în grupul de