Aproape 300 de job-uri disponibile la Bursa Generala a locurilor de munca pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Bursa locurilor de muncaLa Bursa Generală a locurilor de muncă care va avea loc vineri, 19 aprilie 2013, de la ora 10.00, în holul Casei de Cultură Suceava, şi-au anunţat participarea un număr de 41 de agenţi economici, care vor oferi un total de 290 de locuri de muncă, 274 pentru persoanele fără studii superioare şi 16 pentru persoanele cu studii superioare.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Anca Capverde, datele preliminare referitoare la oferta Bursei Generale cumulează la această dată, la nivelul judeţului Suceava, un total de 510  locuri vacante, oferite de 85 de agenţi economici.

Participanţii la bursă, alături de întâlnirea cu viitorii angajatori sau angajaţi, se vor putea informa cu privire la oferta de formare profesională a agenţiei de ocupare şi a partenerului de proiect, ONG-ul Fundaţia Umanitară Clopot, care se pregăteşte să deschidă cursuri de calificare în meserii noi precum baby sitter sau cele din domeniul mass-media şi turismului.

„Recomandăm solicitanţilor interesaţi de locuri vacante să  prezinte angajatorilor CV-urile. Modelul de CV Europass poate fi descărcat de pe site-ul oficial al AJOFM Suceava, sau poate fi solicitat la sediu, iar ca sprijin pentru întocmirea unui CV sau a unei scrisori de intenţie sunt oferite broşuri la parterul agenţiei judeţene, precum şi orientare din partea funcţionarilor”, a mai transmis Capverde.

Reamintim că Bursa Generală a locurilor de muncă se va desfăşura vineri, 19 aprilie, de la aceeaşi oră, şi la Casa Germană din Rădăuţi, sediile agenţiilor din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc.

 

 


Intră acum și în grupul de