„Saptamana PSI” a ajuns la cea de-a treia editie in Librariile Carturesti


Intră acum și în grupul de

PSI3 AfisSuceavaComunicat de presă

Vrei să-ţi faci viaţa mai uşoară alături de persoanele dificile? Te întrebi cum poţi împrospăta relaţia de cuplu sau de ce are nevoie mai întâi de toate copilul tău? Doreşti să ieşi din rutina zilnică şi să simţi că faci ceva şi pentru tine? Un dram de curiozitate, o inducţie hipnotică, o recadrare cognitivă, ori o poveste vindecătoare te-ar putea repune pe calea cea bună, iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitaţi la cea de-a treia ediţie a Săptămânii PSI.

Află de la psihoterapeuţi şi profesori universitari din opt oraşe din ţară tot ce doreai să ştii despre ce este şi ce nu este psihoterapia: cât e sfătuire şi cât e protocol; cât e ştiinţă şi cât e credinţă; cât e diagnostic pus la rece şi cât e înţelegere caldă şi umană.

Despre fericire şi moştenirea psihică de peste generaţii, despre anorexie şi hipnoză, despre atacul de panică şi iubirea pe internet, vei putea descoperi mai multe în perioada 22-27 aprilie, la Săptămâna PSI, eveniment organizat de Editura Trei şi găzduit de Librăriile Cărtureşti în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Braşov, Arad, Constanţa şi Suceava.

Te aşteaptă psihologi, specialişti din orientări diverse şi o reducere de 25% la cărţile de psihologie de la Editura Trei (reducere valabilă în toată săptămâna şi în întreaga reţea a Cărtureştilor).

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm!

Vă prezentăm programul Librăriei Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava:

• Denumirea evenimentului: Relaţii de familie şi transmitere generaţională.

Cărţi recomandate: Arta de a făuri oameni, V. Satir – Invitat: Cristina Onofrei– marţi, 23 aprilie, ora 18.00.

• Denumirea evenimentului: Poţi să rămâi curios şi după anii magici ai copilariei?

Cărţi recomandate: Selma H. Fraiberg, Anii magici;

Todd Kashdan, Curios? Descopera ingredientul care-ti lipseste pentru o viata linistita – Invitat – Liliana Bujor – vineri, 26 aprilie, ora 18.00.

Cristina Iacob, store manager – Cartureşti Suceava


Intră acum și în grupul de