Spectacol caritabil, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

image002Asociatia Multicare Suceava in colaborare cu Primaria Serbauti si Scolile Generale Serbauti si Calinesti organizeaza cu sprijinul Iulius Mall Suceava, duminică, 21 aprilie 2013, de la ora 17.00, evenimentul caritabil intitulat “Un strop de lumină pentru un suflet de copil!”, informează într-un comunicat de presă, Nicoleta Daneliuc, presedintele  Asociatiei Multicare Suceava.

Potrivit sursei citate, evenimentul care se va desfasura la etajul complexului comercial, va cuprinde un spectacol de muzica populara si o expozitie de produse handmade lucrate de elevi – felicitari, oua incondeiate, traistute, icoane pe sticla etc.

Mesterul popular Virgil Screpciuc va face o demonstatie live de incondeiat oua impreuna cu fiica sa Ana, careia i-a transmis talentul si pasiunea pentru arta populara.

Invitata speciala in cadrul spectacolului de muzica populara va fi Loredana Mandristeanu, solista de muzica populara si profesoara de limba ucraineana la Scoala din Serbauti.

In document se mai arata ca, pe scena vor evolua elevi talentati din cadrul celor doua scoli din comuna Serbauti, printre care Ilie Muntean si Ana Maria Leucic, copii cu voci minunate, care vor dedica momentul lor unui copil care are nevoie de ajutor.

Vladut Airinei are 13 ani, este in clasa a VI-a la Scoala Generala din Adancata, este incadrat in grad de handicap accentuat, dar acest lucru nu il impedica sa viseze la fel ca orice copil. Viseaza sa alerge, sa joace fotbal, desi are zece interventii chirurgicale la ambele picioare. Viseaza sa mearga la scoala zilnic si sa stea mai putin in spital, ultima interventie fiind extrem de dureroasa. Viseaza sa isi faca prieteni si sa nu mai strige nimeni dupa el “sapte degete!” pentru ca la mana dreapta are doar două degete.

Donatii se pot face in CONT BRD: 340SV16155443400

“Am un prieten la gradinita pe nume Eduard Girigancucare ma inteleg foarte bine; acum o saptamana ne faceamplanuri ca in viitorsa ne facem amandoi o formatie, cam pe la 20-21 de ani. Deci acesta ar fi visul meu – eu sa cant la chitara, iar el sa cante din voce. Imi iubesc foarte mult parintii si as vrea ca ei sa petreaca mai mult timp cu mine. Copii sa va ascultati totdeauna parintii pentru ca ei v-au crescut, v-au  incaltat,spalat, schimbat, hranit,ajutat la anumite materii, v-au  purtat grija,  asa ca nu ma dezamagiti, ok ? Ascultati-i!”, a transmis Vladut.

Acestea sunt gandurile unui copil istet si pozitiv, care a indurat zece interventii chirurgicale, ultima fiind atat de dureroasa incat va trebui sa mai treaca ceva timp ca sa se obisnuiasca cu gandul unei alte interventii chirurgicale, care, insa, se impune pentru a-i usura mersul independent.

 


Intră acum și în grupul de