Pe scena Casei de Cultura Radauti se joaca spectacolul „MONSTRUL”


Intră acum și în grupul de

Afis Monstrul ptr 22 maiSala de Spectacole a Casei de Cultură Rădăuți va găzdui miercuri, 22 mai 2013, de la ora 19:00, spectacolul-monodramă independent MONSTRUL, o comedie neagră cu nuanțe de dramă, horror, mister și thriller psihologic, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, din distribuția piesei face parte actorul Adrian Țofei (în rolul lui Adrian Verdeș), cel care a semnat regia și textul piesei, cu precizarea că textul a fost inspirat de evenimente reale și idei de Raeesa Aniff și Jonathan Caouette.

Adrian Verdeș are grave probleme cu el însuși, cu insectele, cu sora sa, cu pisica surorii sale, cu bunicul său, cu foști colegi de grădiniță, cu Iulia – colega de care a fost îndrăgostit în clasa I, cu o nouă Iulie – actrița de care s-a îndrăgostit în perioada facultății, cu rețeaua de socializare Facebook, cu spitalele psihiatrice și cu o comisie formată din… spectatori!

Durata spectacolului este de 55 de minute, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

„Adrian Țofei, pe lângă faptul că a scris un text foarte bun, bolnav de bun, și-a construit un rol la milimetru. Precis, minuțios, și-a valorificat calitățile actoricești la maximum, într-un spectacol în care, pornind de la semne și gesturi simple, ușor de recunoscut, a făcut un nebun admirabil, cu care a trecut printr-o sumedenie de registre într-un mod unitar și coerent” (Valentin Covaciu, zi-de-zi.ro).


Intră acum și în grupul de