Targul Ofertelor Educationale revine la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Târgul_Ofertelor_Educaţionale_IM_SV_2013Comunicat de presă

În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente deosebite pentru clienţii săi. În următoarele zile, cei mici vor merge la circ, teatru de păpuşi şi ateliere de creaţie, tinerii vor alege ofertele educaţionale pe placul lor, iar amatorii de artă vor vizita un vernisaj inedit.

Vineri, 17 mai 2013, de la ora 10.00, Iulius Mall găzduieşte Târgul Ofertelor Educaţionale. Ajuns la a XIV – a ediţie, evenimentul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava şi oferă celor interesaţi o prezentare completă a programelor de învăţământ din judeţ, momente artistice pregătite de instituţiile participante, testări psihologice şi ateliere de dezvoltare personală.

Sâmbătă, de la ora 12.00, prichindeii sunt aşteaptaţi la atelierele de creaţie organizate la KidsLand. Cei mici îşi vor demonstra aptitudinile şi imaginaţia realizând mici opere de artă, sub îndrumarea specialiştilor.

Week-end-ul continuă la Iulius Mall cu alte surprize pentru copii. Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, năzdrăvanii se vor întâlni cu personajele din spectacolul oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Până pe 21 mai, în parcarea Iulius Mall poposeşte Circul Acquatico Bellucci. Indiferent de vârstă, sucevenii vor participa la un spectacol inedit oferit de artişti renumiţi în industria circului. Dresaj de animale, jonglerii, acrobaţii şi vieţuitoare exotice se vor regăsi în programul fascinant oferit publicului.

Până pe 2 iunie, pasionaţii de frumos vor putea admira expoziţia „Crâmpeie de suflet”, prezentată la Iulius Mall. Expoziţia a fost organizată de către Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” şi cuprinde 19 lucrări de artă plastică realizate în perioada 2009 – 2013 de Ioana Palamar.

Departament PR


Intră acum și în grupul de