Compozitorul si pianistul Bogdan Ota va concerta la USV


Intră acum și în grupul de

afisBOSala Auditorium „Joseph Schmidt” din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava va găzdui vineri, 7 iunie 2013, de la ora 19.00, un concert extraordinar susţinut de compozitorul şi pianistul Bogdan Ota, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, spectacolul face parte din turneul naţional de promovare a albumului  intitulat DAY OF WRATH „Revelaţia”.

DAY OF WRATH „Revelaţia” s-a născut dintr-o viziune artistică de excepţie, la baza căreia se găseşte întâlnirea splendidă dintre muzică şi imaginea vizuală (proiecţie de videoclip). Spectacolul propune o viziune constructivă asupra conceptului biblic şi asociază Revelaţia/Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renaşterea, salvarea, un nou început, speranţa şi recompensa divină. Distrugerea simbolică a vechilor principii ale omenirii face posibilă  reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justiţie şi echitate, iar Revelaţia reprezintă exact momentul declanşator al unei etape de progres spiritual.

Spectacolul din 7 iunie face parte din turneul naţional de promovare a albumului „Day of Wrath” împreună cu Nordic Sonata Orchestra, un proiect de New Age Symphonic, ce reuneşte instrumentişti de primă valoare care îl acompaniază pe artist în concertele şi performance-urile sale. Primul concert din acest turneu a avut loc în februarie în Cluj, pe scena Operei Naţionale şi s-a bucurat de o reacţie copleşitoare din partea publicului (sold-out în timp record). În luna martie artistul a concertat în Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar în luna iunie va reveni pe continental australian pentru alte două concerte, urmând apoi să plece în SUA, unde fanii îl aşteaptă cu nerăbdare. De asemenea, Bogdan Ota va concerta în 14 şi 15 iunie la Cinema Patria, în Bucureşti, într-un spectacol total de sunet, lumini şi efecte speciale.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană şi unul dintre artiştii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, artistul român a ajuns extrem de cunoscut şi apreciat în întreaga lume odată cu participarea sa la competiţia „Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele se găsesc pe www.BogdanOta.com si la Observatorul Astronomic din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0749/309.691 sau 0749/451.589


Intră acum și în grupul de