Petrecere pentru copiii cu sindrom Down, de 1 iunie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

sindrom DownAsociaţia Kontrast – E Suceava, în parteneriat cu Asociaţia SEVA şi Televiziunea Intermedia Suceava, alături de un grup inimos de copii ai clasei a IX-a C, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, coordonaţi de profesor diriginte Dana Moraru, organizează acţiunea intitulată simbolic Este si ziua noastră!, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii asociaţiei.

Potrivit sursei citate, acţiunea va avea loc în data de 1 Iunie 2013, începând cu ora 17:30, la spaţiul de joacă „Party Kids”, din cartierul sucevean Obcine. Beneficiarii acţiunii sunt un grup de 15 copii cu Sindrom Down, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, din municipiul Suceava, şi părinţii acestora. Pentru două ore aceştia se vor juca, se vor distra și vor avea parte de surprize şi cadouri.

“Ne propunem să demonstrăm întregii lumi că joaca şi prietenia ne unesc şi ne fac fericiţi indiferent de vârstă şi de probleme. Haideţi să ne bucurăm împreună sincer de viaţă şi de tot ceea ce ne oferă!”, transmit organizatorii manifestării.


Intră acum și în grupul de