Expozitia “Micii Picasso 2013” va fi vernisata la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

pusa afis 2013City Gallery din incinta Shopping City Suceava va găzdui începând de vineri, 31 mai 2013, expoziţia „Micii Picasso 2013”, organizată de prof. Puşa Pîslaru împreună cu grupul de copii pe care îi pregăteşte în propriul său atelier, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii shopping mall-ului.

Potrivit sursei citate, în cadrul expoziţiei vor fi expuse 112 lucrări de pictură şi grafică, realizate de un număr de 56 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 17 ani. Gruparea „Micii Picasso” împlineşte 10 ani de la înfiinţare, astfel că expoziţia organizată cu ocazia zilei de 1 iunie este una aniversară. Pe simeze vor expune şi primii copii care au frecventat cursurile de pictură sub îndrumarea artistului plastic, Puşa Pîslaru: Ioana Babau şi Anca Airoaie, dar şi alţi elevi ai reputatului Colegiu de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 31 mai 2013, de la ora 17:00. Micii artişti vor primi cadouri pregătite cu drag de profesorul coordonator.


Intră acum și în grupul de