Distractie de 1 iunie, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

DISTACTIE DE 1 IUNIECopii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi sâmbătă, 1 iunie 2013, la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei, se arată într-un comunicat de presă remis din partea shopping mall-ului.

Potrivit documentului, în data de 1 iunie, cu prilejul „Zilei Internaţionale a Copilului”, distracţia va începe la ora 11:00, pe zona de food din incinta Shopping City Suceava, locaţie în care reprezentanţii şcolilor din municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat cu: Locul I – un CEC cadou în valoare de 1.500 lei şi Locul II – un CEC cadou în valoare de 1.000 lei. Cei mici vor putea participa la concursul de desene pe asfalt, karting şi se vor bucura de pictură pe faţă, ateliere de creaţie ş.a. În plus, pe scena vor urca şi elevii de la Palatul Copiilor, dar şi de la Şcoala de dans Fly Dance Suceava.

Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus vor organiza o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă vor fi distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA. Copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi.

Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librării, Champion, 3d Café, Pista de karting Tokyo Drift, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus, precum şi revista Cutezătorii.

În comunicat se mai arată că, duminică, 2 iunie 2013, între orele 12:00 – 14:00, copiii vor avea sute de motive de voie bună într-un singur loc, la KIDS CITY, din Shopping City Suceava.

Pe zona de food vor avea loc ateliere de creaţie şi handmade pentru copii sub îndrumarea d-nei Petronela Rusu, dar şi sesiuni de pictură pe faţă, jocuri şi concursuri cu premii. În plus, duminică, copii vor avea liber la vizionat filme 3D, la 3D Café.

SV_KidsCity_02„Şi pentru ca distracţia să fie pe gustul copiilor, dar şi a părinţilor, magazinele cu articole pentru copii din Shopping City Suceava, au pregătit preţuri promoţionale – Champion vă aşteaptă cu reduceri la mii de produse de – 70 %, Takko Fashion de – 30%,  Evel Mod între -10% si -20%, Fox, Delia 07 şi Evel Mod – oferte la îmbrăcăminte, Alexandria Librării – oferte cărţi şi jocuri, iar Carrefour Suceava vă aşteaptă cu preţuri speciale la jucării”, transmit gazdele evenimentului.


Intră acum și în grupul de