Imagini video socante dupa accidentul rutier de la Vama (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă a stat la baza tragediei înregistrate, joi seara, pe raza localităţii Prisaca Dornei, comuna Vama, judeţul Suceava. Un camion cu remorcă încărcat cu material lemnos semifabricat a fost scăpat de sub control de şoferul acestuia, iar ce a urmat a fost un adevărat carnagiu.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat după ce conducătorul auto al camionului, un bărbat din Stulpicani de 32 de ani, a ajuns „într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în curtea unei case de pe raza localităţii Prisaca Dornei”.

Ceea ce a urmat au fost momente de coşmar. Întreaga comunitate nu îşi putea explica cum bolidul a spulberat pur şi simplu tot ce a prins în cale, construcţii, dar şi vieţi omeneşti.

Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani şi fiica acestuia de 21 de ani, care se aflau în curtea gospodăriei, au fost striviţi pe loc de semiremorca autotrenului ce s-a răsturnat peste ei.

În urma accidentului, în cabina camionului alte două persoane aveau să-şi piardă viaţa, şoferul autotrenului şi un tânăr de aceeaşi vârstă cu acesta identificat ulterior ca fiind din localitatea Păltinoasa.

Potrivit surselor citate, circulația pe DN 17 a fost blocată preţ de mai multe ore pe sensul de mers C-lung Moldovenesc – Suceava,  fluidizarea traficului fiind asigurată de agenți de poliție rutieră. În derapaj, autotrenul a rupt şi un stâlp de curent electric, reluarea furnizării servicului fiind asigurată de lucrătorii E.ON Suceava.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier Suceava în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, în acest sens făcând o solicitare şi prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural derulată vineri dimineaţă.


Intră acum și în grupul de