Sute de copii au sarbatorit 1 IUNIE, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

980220_600122730005615_880823723_oComunicat de presă

În perioada 1 – 2 iunie 2013, cu prilejul ”Zilei Internaţionale a Copilului”, Shopping City Suceava a devenit locul preferat de distracţie a câtorva sute de copiii.

Pe parcursul celor două zile, cei mici au participat la concursuri de desene pe asfalt, karting, precum şi la ateliere de creaţie, handmade sau pictură pe faţă. În plus, atât copiii, cât şi părinţii sau bunicii acestora s-au putut bucura de un adevărat spectacol oferit de elevii de la şcolile din municipiu, de la Palatul Copiilor, dar şi de Şcoala de dans Fly Dance Suceava.

Sâmbătă, 1 iunie 2013, o serie de copii talentaţi s-au întrecut în cadrul unui concurs între şcolile sucevene. Activităţile s-au desfăşurat sub forma unui program artistic în cadrul căruia copiii şi-au demonstrat aptitudinile muzicale, actoriceşti, dar şi de buni dansatori. În plus, cei mai mici dintre copii, au defilat în cadrul prezentărilor de modă oferite de magazinele din Shopping City Suceava: Evel Mod, Fox, Killtec, Champion şi Takko Fashion.

705349_600120020005886_992970390_oCele mai bune programe artistice prezentate de către şcoli în cadrul evenimentului au fost premiate de către Shopping City Suceava. Astfel, locul I – un CEC în valoare de 1.500 lei – a fost câştigat de Şcoala cu clasele I-VIII ”Miron Costin” Suceava, locul al II-lea – un CEC în valoare de 1.000 lei – a revenit Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, iar premiul special – un CEC în valoare de 500 lei – a fost câştigat de Şcoala Populară de Artă ”Ion Irimescu”.

Duminică, 2 iunie 2013, distracţia a continuat la Shopping City Suceava, copiii participând la sesiuni de pictură pe faţă şi jocuri, având totodată liber la vizionat filme 3D, la 3D Café de pe zona de food din incinta Shopping City Suceava.

Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus au organizat o tombolă cu premii la fiecare oră, aşa încât cei prezenţi la eveniment au avut şansa să câştige numeroase premii. De altfel, sute de premii au fost acordate pe parcursul celor două zile din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librării, Champion, 3D Café, Pista de karting Tokyo Drift, Fundaţia ANA, Asociaţia Juventus, Harivex, Ferovali, Adria şi revista Cutezătorii.

Anca Ciutac, Departament Marketing, Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de