Cupa Scolilor Generale la Fotbal, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Afiş_Cupa_Şcolilor_Generale_la_Fotbal_IM_SV_2013Sucevenii vor petrece un week-end plin de distracţie la Iulius Mall Suceava! Amatorii de sport sunt invitaţi la un campionat de fotbal, prichindeii pot opta pentru ateliere de creaţie, teatru de păpuşi şi lecţii de dans, iar pasionaţii de shopping sunt răsplătiţi cu sejururi la mare, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Iulius Mall Suceava lansează o invitaţie la dans pentru toţi năzdrăvanii. Zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate lecţiilor ritmate gratuite, organizate de la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului. Astfel, copiii se vor lăsa antrenaţi pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 15 iunie 2013, copiii au liber la activităţile interactive care le dezvoltă imaginaţia. Cei mici sunt aşteptaţi la KidsLand, de la ora 12.00, să participe la ateliere de creaţie inedite.

Sâmbătă şi duminică, Iulius Mall găzduieşte cea de-a cincea ediţie a Cupei Şcolilor Generale la Fotbal. Cei mai talentaţi 160 de elevi la sportul rege vor alerga pentru a câştiga titlul de cea mai bună echipă de fotbal din Suceava. Evenimentul este organizat de Clubul Sport Style, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia de Sport şi Tineret. Copiii vor demonstra că se poate face un adevărat spectacol cu o minge.

Duminică, de la ora 12.00, la Kidsland, cei mici se vor lăsa vrăjiţi de personajele unui spectacol fascinant prezentat de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

În document se arată că, până pe 3 iulie, iubitorii de frumos vor putea admira la Iulius Mall cele 30 de picturi în ulei pe pânză din cadrul expoziţiei „Confluenţe plastice”. Piesele de artă sunt semnate de Leonard Adrian Melisch şi Mihai Varzari.

În această vară, Iulius Mall îi răsfaţă pe pasionaţii de shopping cu trei sejururi pe litoral şi 3.500 premii de vacanţă. Până pe 16 iunie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în competiţia pentru cele trei vacanţe la mare, în regim „all inclusive”, alături de persoana iubită. Zilnic, în cadrul campaniei „O vară all inclusive”, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii instant: vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

Iulius Mall a pregătit un concurs aparte şi pe pagina de Facebook, pentru toţi iubitorii de distracţie şi cumpărături – „Picnic de 5 stele”. Până pe 24 iunie, prietenii Iulius Mall Suceava care încarcă pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie inedită, realizată la o ieşire în aer liber alături de prieteni, vor participa la cele trei tombole speciale.  Câştigătorii, desemnaţi prin tragere la sorţi, vor primi pachete de picnic care garantează buna dispoziţie.


Intră acum și în grupul de