Premii de vacanta, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Picnic de 5 stele IM SV 2013Iulius Mall Suceava dedică acest sfârşit de săptămână ştiinţelor exacte şi îi invită pe toţi pasionaţii de tehnologie la un inedit concurs de inventică. Sesiunile de cumpărături din magazinele Iulius Mall vor fi completate şi cu activităţi distractive pentru prichindei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 22 iunie 2013, etajul I al Iulius Mall Suceava se va transforma într-un veritabil salon de inventică. Deschiderea Concursului Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie „RoSEF – 2013” va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, unde sunt aşteptaţi toţi amatorii de invenţii spectaculoase. Competiţia este organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Societatea Ştiinţifică Cygnus – centru UNESCO, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, INTEL România şi Asociaţia ForumIT. Cele mai bune lucrări vor fi desemnate de un juriu format din personalităţi ale ştiinţei şi tehnicii româneşti, cadre didactice universitare şi preuniversitare.

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans pentru prichindei. Primii paşi ritmaţi ai năzdrăvanilor vor fi învăţaţi în cadrul lecţiilor gratuite oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, de la ora 18.00. Copiii vor dansa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Duminică, de la ora 12.00, la Kidsland, cei mici se vor lăsa vrăjiţi de personajele unui spectacol fascinant prezentat de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Iulius Mall continuă competiţia pasionaţilor de shopping pentru premii de vacanţă. Până pe 24 iunie, prietenii Iulius Mall Suceava care încarcă pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie inedită, realizată la o ieşire în aer liber alături de cei dragi, vor participa la cele trei tombole speciale pentru un „Picnic de 5 stele”.

Departament PR


Intră acum și în grupul de