Tinerii suceveni prezinta culturile lumii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

afis globaticIulius Mall Suceava îi invită pe bucovineni să facă înconjurul lumii! Sâmbătă, 20 iulie 2013, de la ora 13.00, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi distracţie va găzdui acţiunea-concurs Globatic, un eveniment multicultural inedit din cadrul programului naţional de educaţie non-formală Grow, organizat de asociaţia studenţească AIESEC, se arată într-un comunicat de presă remis din partea reprezentanților complexului comercial.

Potrivit sursei citate, pentru a pune în valoare cunoştinţele interculturale şi abilităţile de organizare dobândite, zeci de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a, din cadrul Colegiului „Mihai Eminescu” şi Colegiului „Petru Rareş” Suceava, vor prezenta clienţilor Iulius Mall tradiţiile caracteristice pentru opt state de pe întreg mapamondul. Maratonul internaţional va reprezenta o incursiune printre obiceiurile, ritualurile, dansurile specifice, mâncărurile tradiţionale şi alte elemente reprezentative pentru ţările Australia, Japonia, Malaezia, Macedonia, Canada, Rusia, Spania și România. Astfel, vizitatorii târgului multicultural vor fi încântaţi de momentele artistice oferite de liceeni şi vor putea „călători” în fascinantele ţări îndepărtate.

Cei care aleg să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la Iulius Mall Suceava se vor bucura şi de promoţiile irezistibile din magazinele preferate. Pasionaţii de shopping au posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici. Zilnic, până pe 28 iulie, primi 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii răcoritoare.


Intră acum și în grupul de