Doi minori disparuti in urma cu o luna din centre de plasament, cautati de politisti


Intră acum și în grupul de

 ARTENI FLORIN-IONUT 28-03-1997Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorilor FLORIN IONUȚ ARTENI, de 16 ani, domiciliat în sat Buda, comuna Râșca, județul Suceava, care la 21.06.2013 a plecat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și nu a mai revenit şi VASILE MOTAN , de 17 ani, cu domiciliul în com. Ostra, sat Ostra, jud. Suceava, care în seara zilei de 20.06.2013 a părăsit Centrul de Plasament „Mihail şi Gavril” Solca fără învoirea personalului de serviciu şi nu a mai revenit.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Suceava, semnalmentele lui Florin Ionuţ Arteni sunt: 1,65 m înălţime, constituţie astenică, ten alb, păr şaten deschis, tuns scurt, iar ale lui Vasile Motan: înălţime 1,70-1,75 m, constituţie atletică, păr de culoare şaten, ten măsliniu, ochi căprui.

MOTAN VASILE 09-03-1996Sursa citată precizează că este posibil ca Florin Ionuţ Arteni să se afle în compania minorului Vasile Motan.

„Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestui tânăr.  În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, transmite IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de