Cinci ani de Fierarie! Vezi ce surprize iti pregateste pub-ul boem


Intră acum și în grupul de

27.07.13 - afis JubileuPub-ul boem La Fierarie din municipiul Suceava implineste cinci ani de existenta. „Vino sambata, 27 iulie, de la ora 21.00, sa urezi <<La multi ani Fierariei>>, cel mai BOEM PUB de 5 ani incoace! Te asteptam alaturi de noi in Talcioc Cultural sa cantam, sa ne bucuram si sa ne amintim cele mai frumoase momente petrecute in Fierarie. Te asteptam cu cadouri, dar si noi vom avea cadouri muzicale pentru toti cei care vor dori sa petreaca alaturi de noi. Vom putea dansa si canta alaturi de Emeric IMRE, Adrian BEZNA, Trupa ICARUS, Ioan MATEICIUC, Marius ALUNCĂRIŢEI şi Teodora BOTEZ, precum şi alţi prieteni ai Fierăriei care doresc să ne ureze LA MULŢI ANI!”, anunta organizatorii.

Potrivit acestora, intrarea la eveniment este liberă pe baza unui SMS trimis la 0720 208 962, cu textul „JUBILEU Nume si Prenumele tau”.

Petrecerea continua, de la ora 22.00, la pub boem La Fierarie. „Daca ai chef de petrecut, de dansat, de chefuit, de ras si daca vrei sa zici personal La Multi Ani de Jubileul de 5 Ani La Fierarie PUB BOEM, te asteptam cu mare bucurie si caldura sa mananci din TORTUL nostru tipic fieraresc si sa cinstesti cu SHOT-URI din partea casei. Daca vrei sa te racoresti am pregatit SALATA DE FRUCTE si multa bere rece! DJ Vlad se va asigura ca vei dansa pana se crapa de ziua alatuti de prietenii din Fierarie. Asteptam cu drag pe oricine doreste sa ne fie alaturi!”, transmit organizatorii.

Rezervari se pot face la numarul de telefon la 0755 222 880.


Intră acum și în grupul de