Catalin Ungureanu revine La Fierarie PUB BOEM

3.08.13 - catalin ungureanu A3„Catalin Ungureanu vine sa ne revada si sa ne cante in Fierarie PUB BOEM sambata, 3 august, de la ora 21.00, si va asteapta pe toti cei care vreti o seara placuta in compania muzicii folk”, anuntă reprezentanţii pub-ului sucevean, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, pe la 5 ani, Catalin Ungureanu asculta prima piesa de Beatles pe postul Europa Libera, grup care il influenteaza ca stil in prima perioada a activitatii artistice, ramanand si grupul de suflet al artistului.

Catalin canta de la 8 ani la chitara, iar la 9 ani compune prima piesa. La 11 ani constituie prima trupa rock, iar repertoriul era exclusiv Beatles. La 12 ani schimba genul si intra ca si chitarist solo in trupa de jazz condusa de regretatul profesor Horia Hariton.

La 14 ani intra in zona folk (stil care-l defineste) si activeaza o perioada in Cenaclul Columna, apoi in Cenaclul ABC condusa de poetul Andrei Maftei (poet cu care colaboreaza la multe piese).

Pana la 30 de ani il regasim in zona folk, dupa care se indragosteste de stilul country, stil care-l abordeaza pana in prezent. Canta la tobe, chitara (corzi de plastic/metal, six/double six), bass, banjo, mandolina, bouzuki si muzicuta.

Intrare la eveniment este libera, precizează organizatorii.

Rezervari se pot face la numărul de telefon 0755222880.