Turnirul cavalerilor si Coco Fachirul, in Cetatea de Scaun a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Festival Medieval1Festivalul de Artă Medievală, ediția 2013, programat a se desfășura în perioada 15-18 august în Cetatea de Scaun a Sucevei, îi așteaptă pe suceveni, sâmbătă, cu un turnir inedit al cavalerilor și cu un show incendiar pregătit de spectaculosul personaj Coco Fachirul.

Ziua de sâmbătă, 17 august, va debuta în Cetatea de Scaun a Sucevei de la ora 10.00, alături de Străjerii Cetății Bistrița, care promit un spectacol interactiv cu publicul, dar și de Paladinii din Terra Medieș, care vor prezenta Școala de instrucție.

De la ora 11.00, sucevenii sunt invitați să privească Turnirul cavalerilor, Atelierul de lupte, Demonstrații formațiuni de luptă, dar și Jonglerii cu steaguri.

Spre după-amiază, de la ora 15.30, cei interesați vor putea participa la un turnir de arme asigurat de Cavalerii de Mediaș, la dansuri medievale și Tir cu arcul, iar de la ora 16.15, la un spectacol de prezentare a popoarelor viking maghiar-rus.

Seara, de la ora 21.10, spectacolul va fi asigurat de cunoscutul Coco Fachirul care promite un spectacol incendiar, urmat la 21.45 de Trupa Hypnosis care va prezenta spectacolul cu foc Notre Dame. De la 22.30 începe ”Noaptea supraviețuitorilor în Cetate”.

Programul integral al Festivalului de Artă Medievală poate fi consultat accesând următorul link – https://www.newsbucovina.ro/evenimente/83673/programul-festivalului-de-arta-medievala-stefan-cel-mare-suceava-editia-2013


Intră acum și în grupul de