„Terapie prin [email protected]”, o piesa de teatru care se va juca in premiera, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Pusa DarieTalcioc Cultural Suceava va găzdui sâmbătă, 7 septembrie 2013, de la ora 21.00, în premieră la Suceava, piesa de teatru „Terapie prin [email protected]”, o creație a actriței Teatrului Național din Iași, Pușa Darie, informează într-un comunicat de presă, gazdele evenimentului.

Potrivit sursei citate, manifestarea va avea loc cu sprijinul Eden Fundația, în colaborare cu ADRIA – SKODA, INSENSE și Management Account.

Piesa de teatru este o comedie, o privire cu umor asupra unor situații în care fiecare dintre noi se va regăsi într-un anumit moment.

„Terapie prin [email protected]” vorbește despre lipsa de comunicare ca un virus generalizat care ne-a infectat pe toți, așa cum este descris de către cei care au avut deja ocazia de a fi alături de actrița Pușa Darie și de a viziona această piesă.

„Terapie prin sex” este proiectul personal al actriței Teatrului Național din Iași, Pușa Darie. Într-un timp când subiectul sex nu a ieșit încă din vulgaritate și din zona tabu unde a fost îngropat de o falsă pudoare, Pușa Darie desfășoară în fața ochilor și minții noastre povești de viață ale unor femei ca oricare, cu umor, pe alocuri trist, un umor care are puterea de a râde în față momentelor neplăcute. „Sexul este o stare, nu o tortură. Vă propun un text plin de umor, chiar dacă poveștile sunt triste. Toată viața noastră e un joc de-a râsul, plânsul”, transmite actrița.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0755/222.880

Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se găsesc la bar, în Talcioc Cultural Suceava.


Intră acum și în grupul de